Nell Cordukes, o tânără de 24 de ani, din Kendal, Marea Britanie, a trecut prin momente crunte, după ce, în dimineaţa zilei în care trebuia să se mărite, a aflat că mama ei a murit din cauza unui cancer la creier.

Becky Best, mama ei, a murit la 56 de ani. Femeia aflase că are cancer la creier în iulie. Din acest motiv, Nell Cordukes şi logodnicul ei, Matt, au decis să organizeze cât mai rapid nunta pentru ca mama ei să poată participa.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a strâns din dinţi, dar a continuat cu petrecerea de nuntă deşi mama ei tocmai murise de cancer

Conform Mirror Online, intenţionau să facă nunta în perioada Crăciunului, dar au găsit loc pe 2 octombrie şi au acceptat, pentru că starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit de la o zi la alta şi exista pericolul să nu mai poată prinde luna decembrie.

Cu câteva zile înainte de nuntă, Becky nu mai putea să mănânce, să vorbească sau să bea lichide, însă încă înţelegea ce i se spune.

Iar după multe ore de gândire, Nell a decis să continue cu organizarea nunţii, chiar dacă simţea că situaţia devine tot mai complicată.

Tânăra ajunsese chiar să doarmă pe jos, în camera mamei sale, şi să se înţeleagă din priviri cu aceasta.

În ziua respectivă, a plecat alături de Matt spre locul unde urma să aibă loc nunta, iar după doar două ore a primit teribila veste.

A respectat în continuare programul şi tradiţiile, chiar dacă a recunoscut că au existat multe momente peste care a trecut cu mare dificultate.

Tânăra şi soţul ei strâng bani pentru o organizaţie care luptă împotriva cancerului la creier

A ajutat-o gândul că mama ei şi-ar fi dorit ca ea să se bucure în continuare de viaţă. Ba chiar a simţit că este un semn când soarele şi-a făcut apariţia dintre nori, în timpul slujbei, după trei săptămâni în care a plouat în fiecare zi.

Mirii au marcat cum se cuvine memoria lui Becky. Pe scaunul rezervat soacrei mici a fost pusă o poză cu Nell şi Becky şi un buchet de flori.

Mai mult, cu câteva zile înainte, Nell a reuşit să o ducă pe Becky la magazin, pentru a-i arăta rochia de mirească, şi chiar a reuşit să o facă să asculte melodia pe care urma să fie condusă către altar.

Acum, Nell şi Matt, dar şi rudele celor doi, au început să-şi unească forţele pentru a strânge bani pentru a organizaţie caritabilă ce ajută pacienţii descoperiţi cu cancer la creier.