O femeie a dezvăluit cât de departe a fost în stare să ajungă, pentru a scăpa de pozele indecente care rămăseseră stocate în telefonul fostului iubit. 

Multe persoane aleg să trimită nuduri sau alte tipuri de poze indecente persoanelor cu care formează un cuplu, atunci când sunt în frenezia alimentată de hormoni, dar decizia de multe ori e regretată la scurt timp. 

Articolul continua dupa recomandari

Jana Hocking şi-a împărtăşit povestea şi a recunoscut regretul faţă de decizia ei de a trimite selfie-uri iubitului său, mai ales în momentul în care relaţia lor nu mai funcţiona aşa cum trebuie şi se apropiau de o inevitabilă despărţire. 

„Acum câţiva ani m-am despărţit de un tip care nu a reacţionat foarte bine. Am fost conştientă de faptul că avea o poză cu sânii mei în telefon, da, ruşinos, ştiu, şi gândul că se putea răzbuna devenea foarte real. Aşa că am făcut ceva ce n-am crezut niciodată că voi face.” 

„Am ajuns în faţa casei lui foarte târziu în noapte, când ştiam că doarme şi m-am strecurat pe fereastră, în timp ce el sforăia ca o furtună. I-am luat telefonul, am căutat fotografia şi când am găsit-o, am şters-o fără să clipesc din ochi." 

"Până în prezent îi mulţumesc lui Dumnezeu că autentificarea cu amprente digitale nu fusese încă inventată. Mă gândeam, oare chiar atât de departe ar trebui să mergem noi femeile ca să ne protejăm online?” 

Jana a recunoscut că nu îşi dorea ca toată lumea să îi vadă sânii online, dar că nu s-a gândit niciodată la repercursiuni atunci când a trimis-o. Ea menţionează, de asemenea, că se simte stânjenită pentru că are prieteni bărbaţi, care uneori îi arată ce fotografii idnecente primesc ei de la diferite femei cu care umblă şi că e conştientă că acele fete au senzaţia că pozele vor rămâne între patru ochi. 

În ciuda îngrijorării, Janna spune că nu judecă pe nimeni care trimite astfel de fotografii, dar îi îndeamnă pe toţi să fie conştienţi că în momentul în acre aleg să se expună, sunt predispuşi expunerii şi în online, unde mulţi mulţi oameni ar putea să vadă intimităţile lor, conform Unilad