Poveste de groază în Chicago. O tânără de 19 ani a fost ucisă în luna a noua de sarcină de o familie care i-a scos forţat din pântec bebeluşul. Detaliile cazului i-au şocat chiar şi pe anchetatori.

Familia lui Marlen Ochoa-Lopez a ajuns la spitalul din Chicago răvăşită de durere. Copleşit, tatăl tinerei a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-şi reveni din şoc.

Articolul continua dupa recomandari

Tânără din SUA, ucisă de o femeie care căuta înlocuirea propriului copil decedat

De trei săptămâni îşi căuta fiica de 19 ani, însărcintă în 9 luni. Într-un final, fata a fost găsită moartă la periferia oraşului. A fost ucisă pentru bebeluşul pe care îl purta în pântec. 

Brendan Deenihan, poliţist: Trebuiau să sărbătorească venirea pe lume a unui copil. În schimb, plâng moartea unei mame şi, posibil, şi pe cea a tânărului ei copil

Două femei şi un bărbat au fost arestati şi puşi sub acuzare. Detaliile crimei pe care au plănuit-o i-au şocat şi pe anchetatori.

Pe 24 aprilie, cei trei au convins-o pe Marlen să vină la ei acasă sub pretextul că îi vor dărui un cărucior şi hăinuţe de bebeluş.

În schimb, au sechestrat-o, au ucis-o şi i-au luat copilul. Bebeluşul a ajuns la spital în aceeaşi zi.

Paramedicii au fost chemaţi chiar de una dintre criminale, care a susţinut că ea l-a adus pe lume, dar că cel mic nu are semne vitale. 

În faţa procurorilor, femeia care a încercat să se dea drept mama bebeluşului s-a apărat invocând trauma morţii propriului copil şi dorinţa de a-l înlocui. 

Marlene era de origine mexicană şi mai avea un fiu de 3 ani care rămâne acum orfan de mamă.