Sarah Jane Lockner, 27 de ani, din San Francisco, California, Statele Unite ale Americii, a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, după ce a încercat să-şi înece nou-născutul în toaleta unui restaurant de tip fast-food.

Incidentul s-a petrecut în septembrie 2017, într-o perioadă în care Sarah Jane lucra ca şi casier la restaurantul respectiv.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra era angajată a fast-food-ului în care a născut

În ziua cu pricina, femeia s-a deplasat de mai multe ori la toaletă şi s-a plâns colegilor de dureri de stomac.

Conform Mirror Online, colegii ei au început să intre la bănuieli în momentul în care Sarah Jane a început să lase urme de sânge.

Femeia le-a spus că are probleme cu ciclul menstrual, însă o colegă a urmărit-o la toaletă şi a găsit pruncul înecat în toaletă.

Din fericire, intervenţia promptă a colegei a făcut ca bebeluşul să fie salvat.

Tânăra care şi-a înecat bebeluşul, patru ani de închisoare cu suspendare

Sarah Jane Lockner a fost acuzată de tentativă de omor, dar magistraţilor li s-a făcut milă de ea şi au condamnat-o la doar patru ani de închisoare cu suspendare.

Mai mult, femeia este obligată să participe la cursuri de parenting.

În faţa magistraţilor, Saraj Jane a recunoscut că este a doua oară când naşte fără să fi ştiut că este însărcinată şi că a recursul la oribilul gest pentru că apariţia nou-născutului ar fi împiedicat-o să mai muncească.