O tânără de 20 de ani din Texas, Statele Unite, a fost arestată după ce și-a împușcat mortal iubitul. Femeia le-a povestit anchetatorilor că ar fi încercat să facă o poză pe Snapchat în momentul în care a apăsat, din greșeală, pe trăgaci.

Autum King a fost săltată de polițiștii din Austin, Texas, după ce, pe 26 decembrie, a descărcat o pușcă în trupul iubitului de 26 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra le-a povestit detectivilor că, în momentul tragediei, încercau să fie precum "Bonnie și Clyde" pe Snapchat, iar din greșeală a tras cu arma. 

"Autum a declarat că Eric a căzut la pământ, dar ea credea că el se joacă și i-ar fi cerut să se ridice", se arată în raportul poliției.

Versiunea tinerei nu pare a fi adevărată. Anchetatorii au recuperat un telefon de la locul crimei, pe scare era stocat un videoclip în care cei doi se certau, cu doar 15 minute înainte de momentul în care bărbatul a fost doborât.

"Pe baza imaginilor reiese că cearta dintre cei doi era despre infidelitatea fiecăruia și justificările pentru care le-au avut", se arată în mandatul de arestare. 

Potrivit New York Post, cei doi copii ai cuplului erau de față în momentul în care Autum King și-a împușcat iubitul.