O tânără de 18 ani a sărit către propria moarte de pe un pod din Kent, sud-estul Regatului Unit, la 15 ani după ce propria mamă o luase strâns în brațe și sărise, cu tot cu ea, de la etajul 7 al unui bloc. 

Yazmina Howard avea doar trei ani atunci când mama ei, Maxine Carr, în vârstă de 33 de ani ani, a luat-o în brațe și a sărit de la etajul șapte al unui bloc. Ca prin minune, fetița a scăpat doar cu câteva oase rupe, ajungând să trăiască alături de bunici.

Articolul continua dupa recomandari

Se întâmpla în anul 2003, iar o ancheta stabilise, la acea vreme, că femeia se temea că fostul ei iubit, un spaniol, avea de gând să-i răpească copila și să fugă cu ea în Europa. 

Destinul, însă, avea să ia o turnură dramatică și pentru fata care părea a fi protejată de îngeri.

Pe 1 octombrie 2018, Yazmina s-a aruncat de un pod care traversează o autrostradă din Kent, iar medicii nu au mai putut face nimic. 

Bunicii tinerei nu au nicio idee despre ce ar fi putut-o împinge către acest gest extrem, cu atât mai mult cu cât, chiar în acea seară, le dăduse un mesaj, în timp ce se afla la o pizza, cum că totul este în regulă.

"A fost ultima oară când am auzit de ea. Ce s-a întâmplat după nu vom ști niciodată, nu știm ce a îndemnat-o să facă asta", au mărturisit bunicii fetei, potrivit The Sun.

"Era o adolescentă frumoasă, nu ar fi rănit pe nimeni. Era o persoană emoțională, poate că s-a conectat la trauma pe care a resimțit-o când și-a pierdut mama, dar nouă ni se părea că a trecut peste", au mai spus aceștia.