O tânără din India a luat o decizie extremă, după ce atât părinţii, cât şi vecinii, i-au pus în vedere să renunţe la câinele său, pe care îl considerau o problemă în blocul lor. Iniţial, tânăra le-a ţinut piept vecinilor, însă când părinţii au venit cu aceeaşi insistentă, fata ar fi suferit o cădere nervoasă.

Părinţii ei au fost atât de drastici, încât i-au pus în vedere să renunţe la câine sau să plece de tot de acasă, cu tot cu câine. Întristată de decizia părinţilor săi, tânăra a făcut un gest extrem.

Articolul continua dupa recomandari

O tânără şi-a luat viaţa din cauza câinelui

O tânără şi-a luat viaţa la locuinţa sa din Coimbatore, India, după ce i s-a pus în vedere de către familie şi vecini să renunțe la câinele de companie, informează siasat.com.

Kavitha, care lucra ca grefieră într-o firmă privată, avea grijă de câinele ei de companie de doi ani. Animalul nu făcuse rău nimănui, însă, cu toate acestea, vecinii i-au rugat pe părinții fetei să scape de câine. Părinții ei au fost de acord cu ei și i-au pus în vedere fetei să renunţe la câine sau să plece de acasă.

Ulterior, Kavitha a scris un bilet şi şi-a pus capăt zilelor. "Salvați-mi câinele. Aveţi acum grijă de câinele meu", a scris ea.

Poliția efectuează o anchetă în acest caz.