Cazul tragic al unei tinere mame, care a fost diagnosticată cu cancer în ziua în care i-a murit soțul, e relatat în Statele Unite. Tessie Sylvester, 38 de ani, a decedat după 2 ani de luptă cu boala. Cei doi copii ai cuplului au rămas acum orfani de ambii părinți.

Pentru Tessie Sylverster, o grea lovitură a venit pe 16 iunie 2017. Atunci, soțul său, John Sylvester, a murit. Câteva ore de la deces, tânăra a primit un telefon de la medic, care o anunța că are cancer.

Articolul continua dupa recomandari

Timp de 6 ani, Tessie Sylvester a fost alături de soțul ei, ajutându-l să înfrunte boala. De asemenea, a făcut tot posibilul ca cei doi copii ai cuplului, acum în vârstă de 7 și de 8 ani, să nu ducă lipsă de nimic.

John Sylvester, fost fotbalist și antrenor, suferea de Scleroză laterală amiotrofică, o boală teribilă, care l-a ucis pe 16 iunie, acum 2 ani. Cu puțin timp înainte ca soțul ei să moară, americanca a făcut la rândul ei niște analize de rutină, care, în cele din urmă, au dus la biopsie.

Tessie Sylvester împreună cu soțul și cei doi copiiVezi 4 imagini în Galerie

Potrivit revistei People, în ziua în care i-a murit soțul, americanca din Minnesota a primit telefon de la o doctoriță, care i-a dezvăluit că are adenocarcinom.

”Atunci mi-a spus că este cancer și că nu arată deloc bine”, dezvăluia Tessie Sylvester.

Medicii i-au spus tinerei mame că nu poate recurge la operație, pentru că boala s-a extins la ficat și ganglionii limfatici. A ales să urmeze un tratament complicat, în speranța că se va însănătoși pentru a putea fi alături de cei doi fii ai săi.

”Ei sunt motivul pentru care fac asta”, spunea americanca în urmă cu 2 ani.

În ajutorul ei a fost o impresionantă mobilizare a oamenilor, în urma căreia s-au strâns donații de peste 300 de mii de dolari. Zilele trecute însă, tânăra a murit după 2 ani de luptă cu cancerul. Potrivit patch.com, vestea morții a fost făcută de familie, într-un mesaj.

”Astăzi, corpul ei a fost eliberat din acest loc, iar acum trăiește în inimile băieților ei iubiți, ale fraților și surorilor sale, ale mamei și tatălui ei și ale nepoților și nepoatelor. Va fi mereu alături de noi”, a spus familia.

Rămași orfani de ambii părinți, cei doi copii ai lui Tessie Sylvester vor fi crescuți de sora ei și de soțul acesteia, care au decis să îi adopte.