O femeie a fost arestată pentru că ar fi hărţuit un bărbat, după o singură întâlnire între cei doi. Aceasta i-a trimis peste 159.000 de mesaje, unele inclusiv cu ameninţări.

Jacquelin Ades, de 31 de ani, din Phoenix, Arizona a fost arestată în luna mai 2018 pentru trimiterea a nu mai puţin de 65.000 de texte pe parcursul a 10 luni, însă acum a fost dezvăluit faptul că numărul mesajelor era de două ori mai mare.

Articolul continua dupa recomandari

Conform rapoartelor de poliţie, tânăra trimitea mesaje în care ameninţa cu o violenţă de nedescris.

Femeia, cosmeticiană autorizată, a trimis omului mesaje din ce în ce mai sadice, în care îl ameninţa că ar “face sushi din rinichii lui” şi beţişoare chinezeşti din oasele sale. Într-un alt text, femeia îi spunea că s-ar îmbăta din sângele lui.

Vezi 3 imagini în Galerie

Totul a început după ce, la finalul întâlnirii romantice dintre cei doi, bărbatul i-a spus lui Ades că nu era interesat să înceapă o relaţie cu ea. În ciuda acestui fapt, femeia a continuat să îi trimită chiar şi 500 de mesaje, zilnic.

El a contactat poliţia când a văzut că Ades a parcat în faţa casei sale, iar în altă zi, verificând camerele de supraveghere, omul a chemat ajutoare care să îi verifice casa şi a descoperit-o pe Ades făcând baie, în cămaşa lui. În maşină, oamenii legii au găsit chiar şi un cuţit de măcelar.

Vezi 3 imagini în Galerie

Întrebată ce căuta în apartamentul lui, ea a spus: “Cred că mi-am creat un scenariu întreg în capul meu, conform căruia eu locuiesc aici, aşa că am venit şi m-am prefăcut că e adevărat”.

În urma acestui incident, Ades a trimis mai multe texte ameninţătoare în care îi transmitea bărbatului că dacă o va părăsi, îl va ucide.

Când cosmeticiana a venit la compania lui şi a pretins că este chiar soţia sa, a fost arestată imediat, pe motiv că suferă de o boală mintală, conform Unilad.

Ea a spus poliţiei însă că nu are intenţia să îi facă rău bărbatului şi susţine că mesajele tulburătoare erau amuzante în percepţia ei.

A adăugat chiar că înţelege că tânărul nu vrea să aibă o relaţie cu ea şi a declarat: “E în regulă dacă aşa simte el. Altcineva ar trebui să îl iubească. Are multă iubire de oferit. Este atât de drăguţ. Nu-mi vine să cred că l-am speriat".

Întrebată dacă mesajele pe care i le trimitea i se păreau normale, femeia a răspuns: “Nu, nu cred că orice spun eu este normal”.

Tânăra se află acum la închisoarea din Maricopa, aşteptând sentinţa în urma procesului.