O tânără de 18 ani din Dublin, Irlanda, a povestit momentul uluitor în care a născut în bucătărie, fără să știe că este gravidă. Totul s-a întâmplat atât de repede încât s-a trezit, dintr-o dată, cu un bebeluș în pantaloni.

Milaois Murphy nu a avut nici cea mai mică bănuială cum că ar fi însărcinată. Când burta a început să se mărească tânăra a crezut că se îngrașă, iar travaliul l-a confundat cu o durere de apendice.

Articolul continua dupa recomandari

"Aveam dureri de spate și nu puteam dormi, dar astea au fost singurele simptome. Credeam că devin dolofană"

Totul a devenit clar în momentul în care i s-a rupt apa. "Bebelușul voia să iasă dar nu aveam de unde să știu pentru nu am mai fost însărcinată și credeam că e un vânt sau ceva de genul", a mărturisit femeia, potrivit Irish Mirror

Vezi 2 imagini în Galerie

Micuța Harper, de dimensiunea unei palme, s-a născut pe podeaua din bucătărie, după doar 26 de săptămâni de sarcină, și a încetat să respire imediat după ce a văzut lumina zilei.

Din fericire, mama tinerei, care era de față la eveniment, a început să o resusciteze pe loc, în timp ce discuta cu operatorii de la serviciul de urgență.

Micuța a răspuns bine la manevrele de resuscitare, fiind preluată imediat de medici.

Abia a doua zi a realizat Milaois Murphy ce s-a întâmplat, moment în care și-a sunat iubitul pentru a se gândi la un nume. Acum cei doi locuiesc împreună pentru a avea grijă de Harper, copila ce a ținut să vină pe lume neanunțată.

Incredibila poveste a tinerei a fost transpusă într-un serial, Rotunda, care va fi difuzat pe canalul irlandez RTE.