Tânăr şofer român mort în Germania, maşina sa, făcută praf într-un pom. Un alt român e grav rănit, el fiind pasager pe locul din dreapta. A fost al doilea acident din aceeaşi dimineaţă, pe aceeaşi soşea, la câţiva kilometri distanţă unul de altul.

Sâmbătă de dimineaţă, puţin înainte de ora 4, un Opel Zafira la volanul căruia se afla un român în vârstă de 30 de ani a ieşit de pe drumul regional 4563, în apropiere de Tiefenbronn, a rulat într-un şanţ de 3 metri şi s-a zdrobit de un copac, cu partea stânga faţă.

Articolul continua dupa recomandari

Accident mortal cu români, în GermaniaVezi 7 imagini în Galerie

Şoferul a suferit răni teribile şi a rămas încarcerat. El a murit la câteva minute după ce pompierii au reuşit să-l scoată dintre fiare. 

Un alt român în vârstă de 37 de ani, pasager pe locul din dreapta, a fost şi el grav rănit şi a fost dus de urgenţă la spital.

La mai puţin de 5 ore distanţă, pe aceeaşi şosea, la câţiva kilometri distanţă, în Phorzheim, un alt accident mortal a avut loc, scrie muehlacker-tagblatt.de.

Şoseaua morţii, în GermaniaVezi 7 imagini în Galerie

O Toyota condusă de un şofer de 27 de ani a ieşit de pe şosea, a lovit un copac şi apoi s-a răsturnat de mai multe ori, maşina fiind făcută praf.