Tragedie pe calea ferată, luni dimineaţă, la intrarea în gara Ventimiglia, din Liguria, Italia. Un tânăr român în vârstă de 18 ani a murit după ce a fost lovit în plin de trenul care mergea spre Nervia.

Victima se numeşte Florin Chirănuş. Avea 18 ani şi locuia în Ventimiglia.

Articolul continua dupa recomandari

Alarma a fost dată puţin după ora 8 dimineaţă, când trenul regional 11340 Genova - Ventimiglia a raportat că a lovit o persoană sub pasajul de la Nervia. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Imediat, la faţa locului au ajuns ambulanţele, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Florin. De asemenea, poliţia feroviară a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Vezi 5 imagini în Galerie

Oamenii legii au verificat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar, din păcate, acestea nu acopereau zona respectivă.

Într-o primă analiză a ceea ce s-a întâmplat, sinuciderea pare exclusă complet. Se pare că toate dovezile duc spre ipoteza unei morţi accidentale.

Cu toate acestea, motivul care l-a făcut pe băiat să traverseze şina de cale ferată prin locul respectiv rămâne, deocamdată, un mister.

Vezi 5 imagini în Galerie

Probabil voia să scurteze drumul, traversând calea ferată fără să mai folosească pasajul aerian și nu a auzit când s-a apropiat trenul.

Jos, la pământ, a fost găsit rucsacul său negru, care conținea câteva obiecte personale: o pereche de chei, smartphone-ul său și câțiva biscuiți.