Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Buzău, a avut parte de o moarte teribilă în Germania, acolo unde plecase pentru un trai mai bun.

George lucra în construcţii alături de mai mulţi români pentru a câştiga bani cu care să îşi ridice o casă şi să îşi întemeieze o familie în ţară.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul din Buzău locuia în oraşul Hamburg, într-un apartament închiriat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, George ar fi ieşit în oraş, aşa cum obişnuia să o facă în fiecare weekend.

Potrirvit publicaţiei germane BILD, la un moment dat, în timp ce se întorcea către apartamentul în care locuia, George a fost spulberat de un taxi condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Romanul, originar din Buzau, a murit intr-un accident la HamburgVezi 2 imagini în Galerie

Impactul a fost atât de puternic încât tânărul român a fost aruncat mai mulţi metri în aer şi apoi s-a prăbuşit pe şosea.

Un poliţist, care a ajuns primul la locul accidentului, a încercat să îl resusciteze pe român, însă toate eforturile au fost în zadar.

Rănile extrem de grave suferite în urma accidentului i-au fost fatale românului de 23 de ani.

Prietenii şi rudele din ţară au fost devastate la aflarea teribilei veşti, notează reporterbuzoian.ro.

„Ai fost un prieten minunat, un prieten exemplar, un suflet bun care nu făcea niciodată diferența între oamenii tu vorbeai cu toți la tine nu exista om prost sau om deștept la tine toți erau egali. Dumnezeu sa te ierte nu te voi uita niciodată înger blând..", a scris Andreea pe Facebook.