Un tânăr a primit într-o zi un mesaj neobişnuit, dar chiar dacă şi-a dat seama că nu îi era lui destinat, a hotărât să pornească în aventura vieţii lui şi să accepte invitaţia la o petrecere a burlacilor, la peste 4000 de kilometri depărtare.

Will Novak din Phoenix, Arizona, în vârstă de 35 de ani a fost invitat în mod accidental la o petrecere de burlaci. Nu ştia absolut nimic despre oameni, despre miri, despre invitaţi, Totuşi, după ce s-a gândit o zi întreagă, omul s-a hotărât să participe la petrecerea lui Angelo, chiar dacă ştia că o să fie complet dubios să apară la o petrecere plină cu persoane necunoscute.

Articolul continua dupa recomandari

Motivat de dorinţa de a învăţa să schieze şi de a-şi face prieteni noi, Will şi-a descis o pagină de donaţii pentru a strânge suma necesară ca să ajungă la petrecerea de burlaci din Vermont.

„Nu ştiu cine este Angelo. Eu sunt Will Novak şi locuiesc în Arizona. Vermont pare la o foarte mare distanţă de mine ca să o pot străbate pentru a ajunge la petrecerea burlacilor, a unui tip pe care nu l-am întâlnit niciodată. Acestea fiind spuse, voi veni! Din ceea ce am citit în mail, Angelo pare un tip extraordinar şi vreau să îi fiu alături. Sper că mireasa lui( sau mirele) să fie minunat/ă. Ar trebui să menţionez faptul că fiind un om de deşert, am schiat o singură dată şi nu m-am priceput absolut deloc" a scris Will pe pagina de donaţii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@skip_springfield crushing it at #angelosbachelorparty

A post shared by James Turitto (@justselfiesandfood) on

După ce a parcurs peste 4.000 de kilometri ca să fie alături de noii săi prieteni, aparent Will nu a făcut o alegere deloc greşită.

Angelo şi prietenii săi l-au primit cum se cuvine pe Will şi au avut parte de momente senzaţionale, aşa cum au putut toţi vedea şi pe Instagram, unde aceştia au postat fotografii şi filmuleţe din seara petrecerii.

În final, o frumoasă prietenie a fost creată din greşeală, dar nimeni nu regretă că lucrurile s-au întâmplat aşa. Şi Will a învăţat să schieze. Sau măcar a încercat. 

Mai mult, Angelo şi mireasa lui aşteaptă şi un copil, iar o parte din banii strânşi de Will prin contul de donaţii le va fi trimisă acestora, conform Unilad.