Un tânăr de 20 de ani a închiriat un Jaguar şi a zburat cu el cu peste 100 la oră prin oraş, omorând doi tineri care ieşeau de la film. Bolidul de lux a făcut praf maşina celor doi, în centrul unui oraş din Germania.

Un tânăr de 20 de ani a închiriat un Jaguar de mare viteză, la Stuttgart, s-a urcat la volan şi alături de o tânără de 18 ani a demarat prin centrul oraşului. A izbit violent un alt autoturism care ieşea din parcarea subterană a unui cinematograf şi a ucis cele două persoane din maşină.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc pe 7 martie, dar abia acum s-au finalizat expertizele tehnice, scrie stuttgarter-zeitung.de. În urma lor s-a descoperit că şoferul care închiriase maşina de lux rula cu peste 100 de km la oră orin oraş, de peste două ori mai mult decât limita legală.

În maşina lovită de Jaguar erau un tânăr de 25 de ani şi iubita lui, cei doi murind pe loc. Poliţia germană a luat în calcul iniţial inclusiv o intenţie clară de a intra în maşina celor doi din partea şoferului de 20 de ani, dar acum dinamica accidentului e clară.

Şoferul a evitat coliziunea cu un alt autovehicul, dar, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi acolo a izbit în plin autoturismul care ieşea regulamentar din garaj.

Arestat imediat după accident, şoferul de 20 de ani va fi judecat pentru dublu omor din culpă şi alte infracţiuni de circulaţie. Şi el şi psagera de 18 ani din dreapta au scăpat fără vreo rană. 

Pagubele materiale totale ale accidentului se ridică la 110.000 de euro.