Poliția din Londra a dat publicității fotografiile a doi suspecți implicați în uciderea lui Tudor Simionov. Scotland Yard a lansat și un apel populației, în cazul românului ucis de anul nou, la un club din capitala  Marii Britanii.

Pozele celor 2 indivizi suspectați de ucidere în cazul lui Tudor Simionov apar într-un comunicat al Poliției din Londra.

Articolul continua dupa recomandari

Apelul Poliției din Londra

Potrivit Scotland Yard, este vorba despre Ossama Hamed, 25 de ani, și Nor Aden Hamada, 23 de ani.

”Ossama Hamed și Nord Aden Hamada sunt indivizi periculoși, care trebuie prinși. Cer tuturor celor care i-au văzut sau care au informații despre ei să contacteze imediat poliția”, a transmis Inspectorul Garry Moncrieff, de la Scotland Yard.

Cei doi au făcut parte din grupul de scandalagii care a provocat bătaia din fața unui club, în noaptea de Revelion, în Londra. Despre Ossama Hamed se crede că a fugit din Marea Britanie.

Tudor Simionov, care lucra ca bodyguard, a intervenit pentru a-și apăra colegii, în altercație. A fost însă înjunghiat mortal.

”Nu ne vom opri până când nu-i vom prinde pe toți cei care au fost implicați în uciderea lui Tudor”, transmite poliția londoneză, în comunicat.

În ancheta declanșată de Scotland Yard este vizat și Imran Mostafa Karmel, fiul de 26 de ani al clericului radica Abu Hamza, condamnat pentru terorism.