Procurorii din Belgia anunță arestarea unui suspect în cazul celor doi frați români executați în august. Cei doi au fost găsiți împușcați în cap, pe malul unui lac, unde au fost la pescuit.

Prima reușită în cadrul anchetei a fost anunțată de autoritățile belgiene vineri după-amiază, la 2 luni de la teribila execuție. Pe 29 august, Gabriel și Constantin, doi frați români de 45 și 48 de ani au fost găsiți morți la Forchies-la-Marche.

Articolul continua dupa recomandari

Trupurile neînsuflețite zăceau pe malul unui lac din zonă, unde veniseră la pescuit. Fiecare victimă a fost împușcată în cap cu un glonț.

Alarma a fost dată atunci de fiica unuia dintre frați, alarmată că nu tatăl său și fratele lui nu au venit seara acasă, așa cum plănuiseră, și nici nu i-a putut contacta. Misterul execuției a început, se pare, să fie deslușit abia acum.

Mandat de arestare pe numele unui suspect

Potrivit ziarului belgian 7sur7, Parchetul din Charleroi a confirmat că un suspect a fost identificat. Pe numele acestei persoane a fost emis un mandat de arestare, spune dh.be.

Procurorii belgieni nu au precizat însă identitatea suspectului și nici nu au furnizat alte informații legate de evoluția anchetei.