A fost arestat un prim suspect în cazul masacrului din nordul Mexicului. Bărbatul ar fi luat parte la atacul în care au murit trei mame şi şase copii. Familia mergea la o nuntă, când asasinii au deschis focul. În casa suspectului arestat, anchetatorii au găsit doi prizonieri legaţi, dar şi un adevărat arsenal de puşti şi mitraliere. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot efacta emoţional!

Sunt urmele masacrului în care au pierit trei mame şi şase copii. Asasinii unui cartel de droguri au deschis focul asupra familiei. Prima maşină a ars complet, după ce un glonţ a atins rezervorul de benzină. Celelalte două autoturisme, aflate la câţiva kilometri distanţă, au fost ciuruite fără milă.

Articolul continua dupa recomandari

Din carnagiu au scăpat doar opt copii. Cel mai mare dintre ei, un băieţel de 13 ani, şi-a ajutat fraţii şi surorile rănite să se ascundă în spatele unor tufişuri. Tot el a fost cel care a mers pe jos 23 de kilometri ca să aducă ajutoare.

Anchetatorii mexicani spun că unul dintre copii a fost împuşcat în timp ce încerca să fugă din ambuscadă. Iar una dintre femei, o tânără de 29 de ani, şi-a pierdut viaţa protejându-şi bebeluşul.

La scurt timp după atac, Donald Trump a lansat un apel la cooperare cu autorităţile mexicane şi a oferit asistenţa armatei Statelor Unite în lupta împotriva traficanţilor de droguri.

ANDRES MANUEL LOPEZ OBRADOR, preşedintele Mexicului: Voi vorbi cu preşedintele Trump ca să îi mulţumesc pentru sprijinul său.

Victimele fac parte dintr-o comunitate formată din descendenţii mormonilor care au părăsit Statele Unite, în secolul al 19-lea, de teama discriminărilor.