Hannah Carver, 29 de ani, din Gosport, Anglia, a avut parte de surpriza vieţii, după ce a instalat un sistem video pentru a vedea cine îi tot fura mâncare din frigider.

Zi de zi se întâmpla acelaşi scenariu. Hannah găsea în fiecare dimineaţă coşul de gunoi din bucătărie răsturnat şi frigiderul golit de mâncare.

Articolul continua dupa recomandari

Bursucul e mare fan al îngheţatei

Conform The Sun, femeia, care are un băiat de şase ani, şi-a imaginat tot felul de scenarii negative, simţind că viaţa ei şi a fiului ei sunt în pericol.

În cele din urmă, misterul a fost dezvăluit, după ce femeia a instalat un sistem de supraveghere video.

Camera de filmat din bucătărie a înregistrat modul în care un bursuc pătrunde şi îşi face de cap. Imaginile arată cum animal savurează nişte coaste de porc, ceva piure de cartofi şi multă îngheţată.

Protecţia Animalelor nu poate interveni în cazul bursucului

Hannah a părut copleşită de cantitatea de mâncare consumată de bursuc, dar şi de mizeria pe care acesta o lasă în urmă.

Totuşi, femeia vrea să ia măsuri în condiţiile în care nu şi-ar dori ca băiatul ei să se trezească noaptea şi să dea nas în nas cu un animal sălbatic.

Însă Protecţia Animalelor a precizat că nu poate lua măsuri pentru bursucul este o specie protejată de lege. Oamenii recomandă înfruntarea animalului în condiţiile în care bursucul este fricos şi ar fugi imediat.

Ba chiar oamenii s-au şi amuzat pe seama acestui caz susţinând că, la ce meniu a tot avut, nu este exclus ca bursucul să se fi îngrălat cu câteva kilograme.