Două surori gemene au devenit mame în aceeași zi, la un spital din Missouri, Statele Unite. Ele au născut cu ajutorul aceluiași doctor, iar una dintre ele e mămică de gemeni.

Acum nouă câteva luni, gemenele Lisa Boyce și Lauren Kozelichki aflau cam în aceeași perioadă că sunt însărcinate.

Articolul continua dupa recomandari

”Sora mea mi-a dat vestea și eram toți fericiți. Apoi, săptămâna următoare, am aflat și eu că sunt gravidă. A fost rândul meu să îi dau vestea”, spune Lauren.

Pe atunci, nu bănuiau că vor deveni mămici fix în aceeași zi. De altfel, medicii au estimat că vor naște la o diferență de 10 zile. Lucrurile au stat însă cu totul altfel.

”Marți am intrat în travaliu și, după câteva zile, am făcut Cezariană, în dimineața de 7 noiembrie, la ora 01.30. În acea zi, și Lauren era programată tot pentru Cezariană”, povestește Lisa.

Pe 7 noiembrie, Lisa a devenit mămica unui băiețel, iar 10 ore mai târziu, la același spital, sora ei geamănă a adus pe lume... gemeni, un băiețel și o fetiță. Cele două mămici au fost asistate de același medic.

”Multe asistente ne-au spus că n-au mai văzut așa ceva. În aceeași zi, cu același medic, două gemene să devină mame, iar una să nască gemeni”, a spus Lisa.

Potrivit medicilor americani, bebelușii celor două gemene sunt perfect sănătoși.