Melissa L. Gentz, în vârstă de 22 de ani spune că suferă de sindromul stresului post traumatic, la trei luni după ce iubitul său a fost arestat pentru că a bătut-o crunt.

Tânăra a fost abuzată domestic de prietenul său la acea vreme, brazilianul Erick Bretz, în vârstă de 25 de ani, în apartamentul său din Tampa, Florida. Ea a împărtăşit online fotografii cu chipul ei distrus şi învineţit, după atac.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra, studentă la Unviersitatea din Florida de Sud a împărtăşit cu urmăritorii săi de pe Instagram drama prin care a trecut şi recunoaşte că încă nu a reuşit să treacă peste traumă, suferind în prezent de PTSD, sindromul de stres post traumatic.

De asemenea, aceasta a repostat fotografii cu ea, pe care prietenul său a obligat-o să le şteargă, fiind prea gelos, ori chiar el le-a şters fără consimţământul ei.

“Uneori îmi petrec ziua cu o stare calmă, râzând, dar sunt alte zile în care plâng încontinuu. Chiar acum, de exemplu, nu mă simt bine deloc. Este un lucru normal pentru victimele violenţei domestice să dezvolte sindrom de stres post traumatic şi acest lucru mi-a făcut starea de spirit mult mai vulnerabilă la fluctuaţii” a scris ea într-o postare recentă.

Tânăra a împărtăşit pe Instagram fotografii şocante cu abuzurile pe care ea le-a trăit în timpul relaţiei şi spune că încă retrăieşte fiecare moment.

Vezi 4 imagini în Galerie

“Am fost vulnerabilă şi mă gândeam la lucruri obscure şi triste, lucruri care nu făceau parte din mine” a mai transmis ea celor 200.000 de urmăritori pe reţeaua online.

“Dacă aş putea schimba o singură zi din viaţa mea, aş şterge acea zi în care am cunoscut acea persoană care m-a rănit. Dacă aveţi nevoie de un prieten, voi face tot ce pot pentru a vă ajuta. Îmi voi depăşi traumele, dar am vrut sp împărtăşesc această realitate cu voi toţi” a spus ea

Gentz a povestit că se temea pentru viaţa ei, când a fost atacată de iubitul gelos, chiar din cauza unor postări pe Instagram.

“Când o persoană este abuzată, ea nu va mai fi niciodată la fel”

Ea a depus un raport la Departamentul de Poliţie din Tampa a doua zi şi a postat imediat imaginile pe Instagram pentru a împărtăşi cu toţi momentele prin care a trecut.

“Nu voi ascunde amprentele trecutului meu pentru că nicio femeie nu ar trebui să se simtă ruşinată sau vinovată de faptul că a fost victima violenţei domestice” a subliniat tânăra.

Postarea sa curajoasă a supărat familia bogată a lui Brety care a ameninţat-o că va fi dată în judecată. 

Vezi 4 imagini în Galerie

Tânărul a fost însă arestat pentru suspiciunea de crimă prin ştrangulare şi manipularea unui martor, potrivit incidentului. Avocaţii lui Bretz susţin însă că este nevinovat şi că acesta nu a lovit nicioadată o femeie.

Tânăra a dezvăluit că încă suferă şi îi este teamă, în urma atacului, dar şi că are dificultăţi în a se întâlni cu prietenii săi, conform Daily Mail

Vezi 4 imagini în Galerie

Ea i-a îndemnat pe adepţii ei să caute relaţii sănătoase cu parteneri care să îi respecte.

“Nu staţi cu un tip doar pentru bani şi pentru stilul de viaţă. Dacă nu vă îngrijiţi de sănătate şi sunteţi abuzate, nu merită. Dacă vă face rău o dată, o va face din nou” a spus ea.

“În 2019 fetele trebuie să rămână împreună, a fost un an greu pentru femei, dar putem trece peste” a încheiat ea mesajul.