Un grav accident de circulaţie s-a produs, de Paşte, în nordul Londrei. Thonmoy Josh Dey, un tânăr de 22 de ani, student la medicină, a fost la un pas să-şi piardă viaţă după ce a fost lovit în plin de un BMW care circula cu viteză şi mergea pe contrasens.

Thonmoy a profitat de vremea bună de la Londra, din ultimele zile, şi a ieşit cu bicicleta la plimbare.

Articolul continua dupa recomandari

Studentul la medicină a suferit răni grave, dar a supravieţuit

La un moment dat, însă, conform Daily Mail, Thonmoy a fost pur şi simplu zburat de pe bicicletă de un BMW care circula cu viteză şi pe contrasens.

Impactul a fost unul brutal, conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zona în care s-a produs accidentul.

Tânărul a suferit răni grave, dar a supravieţuit. Thonmoy s-a ales, de pe urma accidentului, cu o fractură craniană, ruptură a ligamentelor de la genunchi şi fractură de piramidă nazală.

Studentul la medicină, obligat să-şi amâne examenele din mai

Dramatic este că şoferul nici măcar nu a oprit să vadă ce se întâmpla cu victima. Thonmoy a fost îngrozit când a văzut imaginile cu accidentul şi chiar le-a spus jurnaliştilor că "am senzaţie că şoferul zâmbea fără probleme după ce m-a lovit. Ca şi cum era o zi normală ca oricare alta".

Şoferul care a produs accidentul este în continuare căutat de poliţiştii londonezi.

În schimb, studentul la medicină va fi obligat să-şi amâne examenele pe care le avea de susţinut în luna mai şi susţine că îi este teamă să se mai urce pe o bicicletă.