Controverse în Regatul Marii Britanii. Fiecare apariţie publică a Ducesei de Sussex este intens dezbătută. Presa descrie pe larg despre ţinutele purtate de Meghan Markle şi sunt multe voci care spun că este mai pretenţioasă decât cumnata ei.

Îmbrăcată într-o rochie albă stil cămaşă, Ducesa de Sussex a avut o apariţie impecabilă la evenimentul Royal Ascot. Meghan Markle a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi negri şi o pălărie Philip Treacy, inspirată de actriţă americană Audrey Hepburn. Pentru o ultimă tuşă de eleganţă, soţia Prinţului Harry a adăugat o pereche discretă de cercei cu diamante, în valoare de 1,350 de lire sterline.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru stilul său, însă, contribuabilii britanici plătesc un preţ destul de scump. După nunta de poveste cu Prinţul Harry, Meghan Markle a purtat doar haine semnate de designeri celebri la care a adăugat bijuterii cu diamante. Toate plătite din fondurile Casei Regale, fapt pentru care presa din Regat a taxat-o pe Ducesa de Sussex. 

Jurnaliştii nu au scăpat din vedere nici faptul că garderoba lui Meghan Markle este mai costisitoare decât cea a lui Kate Middleton care într-o zi va deveni Regina Marii Britanii. 

La primul eveniment oficial la care a participat alături de Ducii de Cambridge, dar şi de soţul ei, americanca a purtat o rochie în valore de aproape 1.800 de dolari, în timp ce piesa vestimentară îmbrăcată de Kate a fost de 10 ori mai ieftină. 

Diferenţa de preţ dintre garderobele duceselor se reflectă şi în vânzări. Dacă stocul rochiilor ca cele purtate de Kate se epuizează rapid, în cazul lui Meghan hainele mai stau o vreme pe rafturi din cauza preţului inaccesibil.