Tragedie în sport, după ce o fată de 18 ani, pugilistă, a murit călcată de tren în timp ce traversa calea ferată având căştile la urechi.  

Frumoasa sportivă a traversat calea ferată, însă nu a auzit semnalele sonore pentru că asculta muzică în căşti şi îşi butona telefonul mobil. 

Articolul continua dupa recomandari

Amina Bulakh a văzut trenul, însă a fost prea târziu. Tânăra ucraineană a murit pe loc, potrivit autorităţilor citate de The Mirror

Nenorocirea a avut loc în 14 noiembrie, lângă Kiev, potrivit antrenorului ei, Viktor Fesenko.

"Ultimele competiţii la care a participat au fost epuizante. Din luna mai, până în septembrie, Amina a făcut antrenamente obositoare, chiar şi de trei ori pe zi. La un moment dat, a cerut o lună de pauză. Mi-a spus că vrea să plece la o prietenă, lângă Kiev. Acolo s-a întâmplat nenorocirea", a declarat antrenorul pugilistei.

Fesenko a precizat că, în ultima perioadă, Amina purta mai tot timpul căştile la urechi, motiv pentru care, de foarte multe ori, nu putea lua legătura cu ea.

Palmaresul Aminei Bulakh cuprinde titlul de campioană naţională la junioare şi o medalie de bronz, cucerită la Campionatul European de tineret din Bulgaria, în luna septembrie a acestui an.