Banii îţi pot oferi cam tot ce-ţi doreşti! Nu şi fericire, iubire şi. inteligenţă. Iar nişte vedete de la Hollywood confirmă ultima parte din teorie. Şi au demonstrat-o de fiecare dată când au vrut să arate că sunt altfel sau au susţinut anumite teorii, fără să realizeze că, de fapt, le duc în derizoriu

Încă din adolescenţă, Brooke Shields a fost o susţinătoare înfocată a tuturor campaniilor antifumat. Iar din exces de zel, a reuşit să şi comită o gafă ce va rămâne pe vecie în memoria colectivă. "Fumatul ucide! Iar dacă mori, îţi pierzi o bună parte din viaţă.", a spus Brooke, ferm convinsă că-i va determina pe fumători să renunţe la ţigări.

Kanye West se pretinde un personaj sofisticat şi cult. Tocmai de aceea, nu ratează ocazia de a-şi expune teoriile despre. orice. Invitat la o emisiune televizată, Kanye a dorit să anunţe mapamondul că, într-o viaţă anterioară, a fost un important personaj renascentist. Şi a glăsuit: "Nu intru în amănunte despre reîncarnare. Dar când am intrat în magazinul Gucci din Chicago, am avut senzaţia că sunt acasă."

Este un actor senzaţional, a fost şi este adorat de femei, în schimb - la nivel de mentalitate - Sean Connery nu se situează mai sus de un scoţian care îşi petrece viaţa între pub-uri. Într-un interviu acordat revistei Playboy, domnul Connery a declarat scurt: "Nu cred că este atât de rău dacă loveşti o femeie". Douăzeci de ani mai târziu, i s-a oferit ocazia să-şi retracteze afirmaţia. A refuzat să o facă.

Ştim deja că Charlie Sheen are mari probleme cu drogurile şi cu alcoolul. Dar nu ştiam că i-au deteriorat atât de tare creierul, încât are tot felul de teorii despre propria existenţă. "Mi-e greu să mai pretind că nu sunt un star al muzicii rock, venit de pe Marte!", a spus Charlie fără să clipească. Cel mai probabil, declaraţia a fost dată după ce şi-a schimbat furnizorul de stupefiante.

Gwyneth Paltrow a făcut o obsesie din trăitul sănătos, care implică - în mod automat - o alimentaţie sănătoasă. Doar că susţine acest lucru într-un mod cât se poate de dubios. "Mai bine aş fuma droguri decât să mănânc brânză dintr-o conservă", sună una dintre afirmaţiile actriţei.

Recomandari