Un șofer Uber, acuzat că a ucis șase persoane într-o singură noapte, în Michigan, Statele Unite, a pledat în cele din urmă vinovat pentru crimă. Bărbatul susținea că diavolul îl controla prin intermediul aplicației.

Jason Dalton, în vârstă, 48 de ani, i-a surprins pe avocați și judecători cu decizia de a-și recunoaște vinovăția. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, va fi cel mai probabil condamnat pe viață pentru crimă, fără posibilitate de a eliberare.

Articolul continua dupa recomandari

În timpul audierilor, criminalul a recunoscut că a împușcat opt oameni într-o singură noapte, în trei locații diferite, deoarece i-a apărut un diavol în aplicație, care îl îndemna să ucidă.

"Am vrut să fac asta de ceva vreme", a recunoscut Dalton, în fața judecătorului, întrebat de ce a decis să pledeze vinovat. Bărbatul a precizat că, deși sfătuit de avocat să nu recunoască, a dorit să curme suferința familiilor victimelor.

Patru femei, un bărbat și fiul său de 17 ani au fost uciși de către Jason Dalton, în luna februarie a anului 2016. 

Potrivit Daily Mail, două dintre victime, printre care și un băiat de 15 ani, au supraviețuit atacului.

Judecătorii au decis că ucigașul are discernământ și poate participa la proces. În 2016, în timpul unei ședințe de judecată, Jason a început să țipe în timp ce unul dintre supraviețuitori povestea coșmarul prin care a trecut.