Un şofer care trimitea sms-uri la volan a intrat în plin într-un stâlp, pe care l-a retezat. Imaginile cu impactul au fos tpublicate chiar de poliţie, fiind filmate de camera de bord a unei maşini care circula în spate.

Accidentul a avut loc la sfârşitul lunii iulie, în Berlin, Massachusetts, Statele Unite, imaginile fiind făcute publice de poliţiştii din oraş acum, pentru a avertiza şoferii la ce riscuri se expun când olosesc telefonul mobil la volan. 

Articolul continua dupa recomandari

"Aceasta este înregistrarea video a unui accident de maşină pe care l-am cercetat pe 23 iulie anul acesta. Ne bucurăm că şoferul a scăpat doar cu răni minore. Şoferului i-a fost trimisă o citaţie la tribunal, pentru sms-uri în timp ce conducea.", se arată în postarea Departamentului de Poliţie din Detroit.

Toto acolo scrie că videoclipul e educaţional, pentru a aminti tuturor şoferilor care pot fi rezultatele folosirii telefonului mobil în timp ce se află la volan.

Pe imagini se vede cum şoferul maşinii de pe care s-au înregistrat imaginile se sperie şi el şi iese de pe şosea, peste bucata de stâlp rămasă în pământ, după ce prima maşină l-a retezat.