Un şofer de TIR a murit carbonizat în cabină, după ce două camioane au ars pe o autostradă din Italia. Cele două camioane făcute scrum s-au ciocnit, iar un al treilea a încercat să le evite şi a ieşit de pe şosea, în decor.

Două camioane s-au cicnit pe A14, în zona Borgo Panigale, Bologna, în direcția San Lazzaro. Șoferul unuia dintre camioane a murit, ars în cabina incendiată.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a produs la câțiva metri distanță de locul unde anul trecut, pe 6 august, a explodat o cisternă cu lichide inflamabile care a tamponat din spate un TIR. Două persoane și-au pierdut viața atunci și aproximativ zece au fost rănite.

În accidentul de astăzi, conform primelor reconstituiri, două camioane s-au tamponat din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare de mers, după care au luat foc. Un al treilea a fost implicat în accident din cauza manevrei pe care a făcut-o cu scopul de a evita primele două vehicule cuprinse de flăcări. 

Șoferul acestuia din urmă a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna cu o fractură la umăr și vânătăi la membrele superioare. În schimb, șoferul vehiculului care a provocat coliziunea a murit carbonizat în cabina sa. Avea 68 de ani.