Un şofer de TIR a provocat un adevărat dezastru pe o autostradă din Franţa după ce a pierdut controlul camionului care a rupt parapetul despărţitor, a ajuns pe contrasens, a izbit mai multe maşini şi apoi a luat foc.

Patru oameni, inclusiv o femeie însărcinată, au murit carbonizaţi în propriile maşini, după ce acestea au luat foc.

Articolul continua dupa recomandari

Cumplitul accident s-a produs, ieri după-amiază, pe autostrada A7 (Lyon-Marseille), în zona cuprinsă între ieşirile Avignon Sud şi Avignon Nord, în jurul orei 15.00.

Un şofer de TIR care se deplasa către Marseille a pierdut controlul volanului, iar camionul de 40 de tone a trecut peste parapetul metalic care desparte sensurile de mers şi a ajuns pe contrasens.

Accident cu patru morti pe o autostrada din FrantaVezi 3 imagini în Galerie

Pe celălalt sens de mers, TIR-ul a lovit puternic mai multe maşini, iar imediat după impact toate maşinile au luat foc.

Martorii au sunat imediat la Poliţie pentru ajutor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulanţei, ale Pompierilor, dar şi elicoptere medicale.

Din nefericire, patru persoane, inclusiv o femeie însărcinată, au murit carbonizate în interiorul maşinilor.

O altă persoană, aflată într-o stare critică, a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Marseille, în timp ce o altă victimă, rănită uşor, a ajuns la spitalul din Avignon, notează ledauphine.com.

Traficul pe autostrada A7, pe ambele sensuri, a fost blocat timp de câteva ore, timp în care cozile de maşini s-au format pe mai bine de 10 kilometri.