Un şofer român şi-a văzut moartea cu ochii, în Germania, într-un accident în care a fost implicat, nevinovat, după cum spune. "Trăiesc şi asta e tot ce contează!", e mărturia bărbatului care a scăpat ca prin minune din duba făcută praf.

Şoferul român al unei dubiţe a povestit pe Facebook cum a scăpat cu viaţă ca prin minune dintr-un accident, în Germania, postând şi fotografii cu maşina, după impact. El spune că la 1 noaptea, pe autostrada A7, în apropiere de Hannovra, a intrat pe banda 1 într-o maşină care fusese implicată într-un alt accident.

Articolul continua dupa recomandari

"A7..am intrat noaptea la 1intr-un accident pe banda 1..nesemnalizat(nici triunghi..nici avarii..nici trase pe banda de urgenta)..minune că trăiesc..grija de voi colegi❤️ — în Hannover.", este prima postare a şoferului român.

Apoi el a revenit republicând imaginile, cu textul: "Miimea de secundă ce desparte viața de moarte..TRAIESC..și asta e tot ce conteaza..ptr o perioada voi posta puțin spre deloc..necesit recuperare fizica și psihică..sănătate tuturor.Imi e tare dor de ardei umpluți..și de băieții mei😥"