Un şofer român a strivit cu camionul un Peugeot, în Franţa, în timpul unei depăşiri. Şoferului român i s-a făcut rău când a coborât din cabină şi a văzut ce a făcut.

Un teribil accident de circulaţie a fost provocat sâmbătă de dimineaţă de un şofer român de camion, în Franţa. Un om a scăpat nevătămat, după ce a fost strivit la volanul unui Peugeot 207, între camionul românului şi un parapete de beton de pe mijlocul şoselei.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc în jurul orei 7:30 pe RN 20, înainte de Etrechy, în direcţia Orleans, scrie Le Parisien. Şoferul român a intrat în depăşire şi nu a văzut că era dublat de un Peugeot 207. Autoturismul a fost practic aplatizat, dar şoferul a scăpat miraculos.

Ieşit singur dintre fiarele contorsionate, francezul de la volanul Peugeot-ului a refuzat iniţial asistenţă medicală, dar a fost ulterior transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

"Când l-am văzut coborând din camion, șoferul părea foarte șocat. Nu sunt sigur că a înțeles imediat ce sa întâmplat.", povestit un martor momentul în care şoferul român s-a dat jos din cabină şi i s-a făcut rău văzând cum arată cealaltă maşină.