Un şofer maghiar de TIR a intrat în plin în camionul unui român, în Austria, şi l-a răsturnat pe autostradă. Românul a rămas încarcerat în cabină şi transportat apoi la spital, dar viaţa lui nu e pusă în pericol.

Un teribil accident a avut loc vineri după-amiază pe A1, în apropiere de Asten, în direcţia Viena. Un şofer român de TIR în vârstă de 49 de ani a fost victima cea mai afectată a acceidentului, după ce camionul lui a fost lovit în plin de un TIR condus de un şofer maghiar în 52 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Românul ieşea de pe autostradă pe o bretea laterală, iar TIR-ul condus de maghiar nu l-a mai putut evita, pentru că şoferul nu a frânat la timp. Plin cu role de hârtie igienică, TIR-ul condus de român, care avea în dreapta colegul de echipaj, a fost aruncat în parapetul de pe marginea drumului şi apoi s-a răsturnat, cabina deplasându-se zeci de metri răsturnată.

Colegul românului a ieşit singur din cabină cu răni minore, în vreme ce şoferul a fost scos de pompieri. Deşi elicopterul medical venise la locul accidentului, nu a fost nevoie ca rănitul să fie transportat cu el.

Traficul în direcţia Viena a fost oprit complet timp de câteva ore şi coada a măsurat 26 de km.