Un şofer de camion a murit la volan, un alt şofer s-a urcat în mers în cabină, să oprească TIR-ul, în Germania. Un accident dramatic a fost astfel evitat, dar şoferul căruia i s-a făcut rău conducând nu a mai putut fi salvat.

În timp ce conducea pe A 1, în Germania, un șofer de camion a murit la volan. Vehiculul său continua să meargă şi doar intervenția mai multor camioane și a unui şofer curajos, de 43 de ani, a făcut ca o tragedie şi mai mare să fie împiedicată.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia germană, citată de rp-online.de, a anunţat că miercuri seara, în timp ce rula pe A1, un şofer de camion a murit, între Leverkusen şi Remscheid. Camionul de 40 de tone s-a deplasat de pe banda dreaptă spre stânga cu viteză redusă, a lovit parapetul din mijlocul autostrăzii şi a continuat să ruleze.

Un şofer de camion a coborât din cabină şi a început să alerge pe lângă TIR-ul care avea o viteză de aproximativ 15 km la oră. A apărut şi o maşină de poliţie şi fără să anunţe pe nimeni şoferul de camion de 43 de ani s-a urcat pe bara din spate a acesteia, a lovit geamul de la pasager de la cabină cu un ciocan şi, deschizând portiera, s-a urcat apoi la volan şi a oprit mastodontul.

Şoferul erou s-a tăiat destul de tare la mâini, dar a fost îngrijit la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul care a căzut cu capul pe volan, doar au constatat decesul.