Veste dramatică pentru Shannen Doherty, binecunoscută din serialul Beverly Hills 90210. Actriţa este nevoită să reia lupta cu cancerul, pe care credea că l-a învins acum doi ani.

Ea a dezvăluit că necruţătoarea boală a revenit şi a ajuns chiar în stadiul al patrulea, în care şansele de supravieţuire sunt mici. Spune însă că a ţinut să participe la reluarea serialului, tocmai pentru a dovedi că bolnavii nu trebuie să se lase învinşi.

Articolul continua dupa recomandari

Prima confruntare a lui Shannen Doherty cu boala a început în 2015. Actriţa a trecut prin operaţii dificile, radiaţii şi chimioterapie pe care le-a descris, pas cu pas, pe reţelele sociale. Iar doi ani mai târziu, părea să fi învins boala. Însă, în urmă cu un un an, medicii i-au anunţat, din nou, temutul diagnostic.

Shannen Doherty: Am împietrit. Sunt foarte speriată. Mama mea este, să ştiţi, o fiinţă umană deosebit de puternică, de curajoasă. La fel şi soţul meu, dar îmi fac griji pentru el.

Shannen Doherty s-a implicat în reluarea serialului care a făcut-o celebră, dar a păstrat secretul pentru ea. I l-a dezvăluit doar unui coleg din distribuţie, pentru că în aceeaşi perioadă, actorii treceau printr-o perioadă grea, odată cu moartea regretatului Luke Perry. Acum, însă, Shannen a decis să-şi dezvăluie tragedia într-un interviu acordat unei alte supravieţuitoare a cancerului, jurnalista Amy Robach.

Shannen Doherty: O, cu siguranţă sunt zile în care mă întreb: de ce eu? Iar apoi îmi zic, ei bine, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine, pe lângă mine, merită aşa ceva? Niciuna din noi.

Actriţa, în vârstă de 48 de ani, a explicat că boala sa ar fi ieşit oricum la iveală în cursul procesului pe care l-a intentat unei companii de asigurări. Dosarul se referă la un mare incendiu de pădure, în care vila ei a fost avariată.