Ucisă de o boală cumplită la numai 44 de ani. O maladie teribilă din cauza căreia un băieţel de nici 3 ani, Christian, a rămas orfan de mamă. Este povestea dramatică a unei tinere românce, Claudia Teslaru, plecată în Italia în urmă cu 23 de ani. 

Un întreg oraş o plânge pe Claudia, o tânără mamă originară din România, dar stabilită de 23 de ani în Italia, o ţară de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Articolul continua dupa recomandari

Claudia locuia în Osimo, provincia Ancona, împreună cu soţul ei Daniele Pugnaloni, în vârstă de 43 de ani, şi cu fiul lor de 3 ani, Christian.

Ieri dimineaţă, femeia a pierdut lupta cu o boală teribilă, care în ultimii ani i-a distrus ficatul. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Anunţul morţii a fost făcut de presa din Italia, care a transmis condoleanţe familiei și primarului din localitatea Osimo, al cărui văr era căsătorit cu Claudia. 

Părinţii Claudiei sunt împietriţi de durere, tânăra fiind unicul lor copil.  

"Transmit sincere codoleanţe şi sunt alături de dragii mei Stela şi Costel Teslaru la cea mai grea încercare a vieţii lor datorată de pierderea unicului lor copil, Claudia. A rămas în urma ei un băieţel de numai 3 anişori. Soţul, părinţii şi întreaga familie sunt devastaţi de durere", a scris pe Facebook un apropiat al familiei, Stelian Cazimir.

Vezi 3 imagini în Galerie

Trupul neînsufleţit al tinerei românce a fost depus la casa funerară Re din localitatea Padiglione.

De aici, mâine dimineaţă va fi dus spre biserica Sacra Famiglia din Osimo. 

Claudia Teslaru va fi înmormântată în cimitirul de pe via San Giovanni din localitate, în capela privată a familiei Pugnaloni.