Trupul baiatului de cinci ani va ajunge in tara vineri, pentru a fi inhumat. Parintii sunt convinsi ca ucigasul nu a vrut sa ucida doar copilul, ci intreaga familie.

Articolul continua dupa recomandari

Inca in stare de soc, mama lui Sebastian nu are nicio idee cine ar fi putut sa ii urasca atat de mult familia. Vinul, portocalele si dulciurile otravite lasate la usa casei lor din Sicilia contineau suficienta otrava sa ii ucida pe toti cinci. Nu exista nicio indoiala ca ucigasul cauta razbunare.

Singura alinare a parintilor este ca ceilalti doi baieti au fost salvati. Alexandru si Ionut au impartit desertul mortal cu fratele lor mai mic, dar organismul lor a respins otrava. Un pesticid atat de toxic incat a fost interzis de ani buni in Peninsula.

Sebastian va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la sfarsitul acestei saptamani. O masina trimisa din Iasi ii va aduce trupul vineri. In acest timp, in Peninsula, carabinierii continua ancheta. Cauta o amprenta sau o proba biologica care sa-i ajute sa ii dea de urma ucigasului cu sange rece.

Pentru moment, singurele care s-au pronuntat asupra unor posibili suspecti au fost rudele din Romania care favorizeaza ideea unei razbunari din gelozie. Parintii copilului cad de acord asupra unui singur lucru. Nu se vor mai intoarce niciodata in Italia. Poate doar ca sa il priveasca in ochi pe vinovat, atunci cand va fi identificat.