Cutremur în Familia Regală a Marii Britanii. Fratele vitreg al viitoarei soţii a Prinţului Harry i-a adresat acestuia o scrisoare deschisă, în care îl avertizează cu privire la Meghan Markle, chiar îndemnându-l să anuleze nunta cu aceasta. Thomas Markle o descrie pe sora sa ca fiind o persoană vanitoasă şi nedemnă de încrederea Casei Regale, care - adaugă el - îi va face de râs în întreaga lume. 

Scrisoarea a fost publicată în revista "In Touch". În câteva rânduri, fratele lui Meghan Markle încearcă să o desfiinţeze pe viitoarea soţie a lui Harry şi să îl convingă pe Prinţ că trebuie să anuleze nunta care va avea loc pe 19 mai, la faimoasa capelă St. George, din Castelul Windsor.

Articolul continua dupa recomandari

„Nu este prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Este clar că dacă vei ajunge la altar cu ea, va fi cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. Nu înţeleg de ce nu poţi vedea cine este cu adevărat Meghan, aşa cum toţi o cunosc“, este începutul scrisorii lui Thomas Markle.

Vezi 3 imagini în Galerie

Şi nu se opreşte aici. Fratele lui Meghan povesteşte că tatăl lor a dat faliment după ce s-a împrumutat de sume mari de bani pentru a-şi susţine fiica la Hollywood, însă, imediat cum şi-a câştigat celebritatea, a întors spatele familiei. Mai mult decât atât, Thomas mai susţine că actriţa nici nu şi-a invitat tatăl la nuntă.

"Joacă rolul vieţii ei", îşi continuă Thomas mărturisirea care ar putea provoca un cutremur în familia regală. 

"E falsă, încearcă să o copie pe prinţesa Diana, dar uită că Diana a fost preţuită şi venerată în toată lumea. A fost iubită, dar din motive corecte. Asta îşi doreşte şi Meghan, dar nu-i va reuşi. Lui Meghan îi place să pozeze într-o persoană care face acte umanitare, o persoană care iubeşte oamenii, dar cu familia ei nu se comportă aşa", a continuat fratele actriţei.

Vezi 3 imagini în Galerie

Nu este însă un secret pentru nimeni că Meghan Markle nu are o relaţie bună cu familia sa. Însă e cert că familia regală a trecut cu vederea acest aspect, Prinţul Harry chiar declaraând într-un interviu că se bucură să îi ofere logodnicei sale familia pe care ea nu a avut-o niciodată.

Mai mult decât atât, Harry refuză să semneze un contract prenupţial cu privire la modul în care îşi vor împărţi bunurile în eventualiattea unui divorţ.