E scandal public între divele serialului Sex and the City. Suferinţa actriţei Kim Cattrall, aflată în doliu după fratele său, scoate la iveală în mod neaşteptat rivalitatea cu fosta sa colegă de platou, Sarah Jessica Parker. Într-o postare recentă pe instagram, Samantha îi transmite fostei sale prietene că nu are nevoie de compasiunea şi condoleanţele ei. Ba chiar o acuză că încearcă să profite de tragedia ei pentru a-şi face publicitate. 

Vremea îmbrăţişărilor şi a zâmbetelor largi a apus demult între cele doua dive. Cu revoltă în voce, Kim Cattrall a respins public orice încercare de apropiere din partea fostei sale colege de platou. Sarah Jessica Parker i-a scris un mesaj emoţionant de condoleanţe, după ce fratele lui Kim a fost găsit mort, săptămâna trecută, în ferma din Canada. Răspunsul primit a fost de-a dreptul agresiv.

Articolul continua dupa recomandari

Kim Katrall: "M-a întrebat mama azi: <<Când te va lăsa în pace această ipocrită?!>> Nu eşti prietena mea. Îţi scriu pentru a-ţi transmite să nu mai profiţi de tragedia noastră ca să pozezi într-o persoană bună."

Actriţa de 61 de ani a tăiat toate legăturile cu Sarah Jessica Parker de ani buni. Motivele sunt multiple. Se pare că cele două s-au certat în repetate rânduri, de-a lungul anilor de filmări pentru serialul "Totul despre Sex". Banii dar şi natura scenelor din film ar fi stat la baza neînţelegerilor.

"Totul despre Sex" a fost unul dintre cele mai vizionate seriale din toate timpurile, iar eroinele sale Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York şi Miranda Hobbes sunt îndragite şi astăzi de femeile din toată lumea.