Scandal la Casa Regală Britanică după ce lady Amelia Windsor, verişoara prinţilor Harry şi William, a fost fotografiată topless de paparazzi în timp ce făcea topless pe o plajă din Ibiza.

Imaginile cu tânăra în vârstă de 22 de ani au stârnit controverse, însă lady Amelia nu se află pentru prima dată într-o astfel de ipostază, fiind cunoscută pentru alegerile îndrăzneţe.

Articolul continua dupa recomandari

De profesie model, Amelia Windsor este studentă la Universitatea din Edinburgh şi a intrat în atenţia presei în urmă cu doi ani, atunci când a apărut pe prima pagină a revistei Tatler, fiind desemnată drept 'cel mai frumos membru al Familiei Regale'.

După apariţia în revistă, lady Amelia a păşit în lumea modei, defilând pentru mai multe branduri celebre precum Dolce&Gabbana.

Amelia Windsor a fost fotografiata topless pe plajaVezi 3 imagini în Galerie

Anul trecut, tânăra de 22 de ani a întors toate privirile după ce a apărut la gala British Fashion Awards din Londra, într-o rochie transparentă, cu sânii la vedere.

Nu este pentru prima dată când membri Casei Regale Britanice apar în astfel de ipostaze. Kate Middleton a fost fotografiată topless de paparazzi în Franţa, iar prinţul Harry a fost şi el ţinta unui scandal cu tentă sexuală.