Prinţul George al Marii Britanii a împlinit vârsta de trei ani, iar evenimentul a fost marcat de Ducele şi Ducesa de Cambridge prin publicarea mai multor fotografii cu micuţul.

Prinţul George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, iar pentru a marca împlinirea a trei ani, familia regală a dat publicităţii patru imagini inedite cu prinţul. Fotografiile au fost realizate de Matt Porteous la jumătatea lunii iulie, la casa familiei regale din Norfolk, iar într-una dintre ele Prinţul George este surprins alături de căţelul familiei, Lupo.

Articolul continua dupa recomandari

“Ducele şi Ducesa speră ca oamenii să se bucure de aceste noi fotografii. Ei ar vrea să mulţumescă tuturor pentru mesajele frumoase primite cu ocazia aniversării prinţului George”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

“M-am bucurat de ocazia de a-l fotografia pe prinţul George. A fost o atmosferă foarte relaxată şi agreabilă. Sunt onorat că au decis să împărtăşească aceste imagini cu publicul, pentru a marca ziua lui de naştere”, a spus şi fotograful Matt Porteous.

sursa: adevarul.ro