Şapte motociclişti au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi după ce o camionetă a intrat pe contrasens şi i-a lovit în plin. Nenorocirea s-a produs, vineri, pe Route 2 în Randolph, statul american New Hampshire.

Alerta privind accidentul din New Hampshire a fost dată în jurul orei 18.30 (ora locală n.r). 

Articolul continua dupa recomandari

Camioneta, un Dodge 2500, circula pe Route 2 când, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens şi a spulberat zece motociclişti. În urma impactului devastator, şapte motociclişti au murit pe loc, alţi trei fiind transportaţi la spital.

Potrivit CNN, care citează poliţia din New Hampshire, şoferul vinovat de producerea accidentului se numeşte Volodoymyr Zhukovskyy şi are 23 de ani.

Alerta privind accidentul din New Hampshire a fost dată în jurul orei 18.30Vezi 4 imagini în Galerie

Tânărul, care lucrează la o firmă de transport din Springfield, Massachusetts, era singur în camionetă în momentul accidentului.

Avocatul John McCormick a declarat că, până la această oră, tânărul nu a fost arestat, iar ancheta este în desfăşurare.

Motocicliştii loviţi erau aruncaţi peste tot, pe drum

De asemenea, McCormick nu a putut spune dacă şoferul camionetei a fugit de la locul accidentului sau dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Dintre cei trei motociclişti răniţi în urma impactului, doi au fost deja externaţi, cel de-al treilea fiind în continuare sub supravegherea medicilor.

În urma impactului devastator, şapte motociclişti au murit pe loc, alţi trei fiind transportaţi la spitalVezi 4 imagini în Galerie

"Imaginile de la locul accidentului sunt teribile. Nu cred că am mai văzut aşa ceva, atâţia morţi într-un singur accident", a declarat un poliţist din New Hampshire.

Martorii povestesc scene îngrozitoare: "Motocicliştii loviţi erau aruncaţi peste tot, pe drum. Oamenii sunau disperaţi după ajutor. Toţi cei care circulau în acel moment au oprit, s-au dat jos din maşini şi au încercat să ajute cum au putut".

Dintre cei trei motociclişti răniţi în urma impactului, doi au fost deja externaţi, cel de-al treilea fiind în continuare sub supravegherea medicilorVezi 4 imagini în Galerie

Până la această oră, nu se cunoaşte motivul pentru care șoferul camionetei a ajuns pe contrasens și i-a sulberat pe cei zece motocicliști.