Frumuseţea nu este întotdeauna un atu. Cel puţin nu atunci când vrei să te angajezi. O rusoaică stabilită în Marea Britanie susţine că a avut multe de pierdut din cauză că este prea atrăgătoare. Din această cauză, deşi a absolvit Facultatea de Drept, tânăra nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă. 

La 33 de ani, Irina Kova face furori oriunde merge. Fie că e vorba de un club de noapte, o sală de sport sau pur şi simplu la birou.

Articolul continua dupa recomandari

Rusoaica din Marea Britanie nu îşi găseşte de lucru pentru că este prea frumoasă

Stabilită în Londra, tânăra rusoaică susţine că frumuseţea cu care a fost înzestrată nu a făcut decât să o împiedice să îşi găsească un loc de muncă. Iar asta pentru că superiorii ei nu îi remarcau niciodată intelectul.

Irina Kova: Unul dintre şefi mi-a spus că trebuie să încetez să mai ies în evidenţă şi să învăţ să fiu mai modestă în privinţa aspectului meu. Şi nici măcar nu purtam tocuri

Irina a avut probleme din cauza aspectul său încă de la primele interviuri. Unul dintre recrutori a îndemnat-o chiar să să vopsească brunetă pentru a fi luată în serios.

Asta în ciuda faptului că era absolventă de Drept, iar CV-ul ei era fărăr cusur. 

Irina Kova: Femeile nu au încredere în tine, iar bărbaţii nu te văd o profesionistă. Bărbaţii nu au vrut niciodată să mă angajeze. Iar asta pentru că nu au vrut să le fie distrasă atenţia la locul de muncă 

În încercarea de a se integra la locul de muncă, tânăra a renunţat să se mai machieze şi început să poarte ochelari, deşi nu avea probleme cu vederea.

Însă, în ciuda eforturilor depuse, Irina nu a reuşit să le schimbe părerea colegilor săi. A renunţat prin urmare să-şi mai caute un loc de muncă şi şi-a deschis propria afacere.