Un tânăr din Rusia a fost înjunghiat de 13 ori chiar de iubita lui şi doar printr-o minune a reuşit să scape cu viaţă. Totuşi, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe cea care aproape l-a omorât în instanţă, chiar înainte să îşi afle pedeapsa, rugând judecătorii să o ierte.

Bărbatul, pe numele său Shakur, a fost aproape ucis, după ce iubita lui l-a înjunghiat de 13 ori și a supraviețuit doar pentru că a reușit să fugă, a declarat procurorul de stat rus, Airat Bikmurzin, în instanța din Nizhnekamsk.

Articolul continua dupa recomandari

În timp ce femeia stătea în fața judecătorului, Shakur a cerut-o în căsătorie, în instanță.

Judecătorul rus a amânat astfel decizia privind condamnarea femeii până la o audiere ulterioară, potrivit rapoartelor.

"Femeia acuzată nu și-a îndeplinit intenția criminală din cauza circumstanțelor - victima a reușit să scape de la locul crimei și a găsit ajutor medical la timp", a spus Dl. Bikmurzin.

Omul a avut nevoie de trei săptămâni de tratament şi recuperare în spital pentru răni provocate de cuţit, tot corpul său.

"Folosind cuțitul ca armă, a înjunghiat victima de cel puțin 13 ori", a declarat Bikmurzin în instanță.

El a cerut o pedeapsă de până la șase ani de închisoare pentru că a provocat în mod intenționat vătămarea sănătății omului și a amenințat viața lui.

Femeia a pledat vinovată pentru incidentul înjunghiat, dar a negat că intenționa să îl "omoare" pe prietenul ei și a spus că era "beat" la vremea respectivă.

Nu a fost clar însă care a fost motivul disputei, conform Daily Mail.