Un român a sfârşit tragic în Italia, marţi seara, fiind aruncat prin trapa panoramică a maşinii la zeci de metri. Iubita lui Ioan, tânărul în vârstă de 33 de ani originar din Borşa, Maramureş, a postat un mesaj cutremurător, cu inimioare negre.

Ioan Mihali locuia şi trăia de peste 10 ani la Bologna şi de curând reuşise să îşi cumpere o casă împreună cu iubita lui, Maria. Marţi seara a mers la Argelato, unde un alt român, prieten, îşi aniversa ziua de naştere. La ora 21:00 a plecat de acolo împreună cu un alt amic, marocan.

Articolul continua dupa recomandari

A urcat la volanul BMW-ului său 320, cu volan pe dreapta şi a demarat în viteză. Se grăbea să ajungă la Bologna, unde îl aştepta Maria, pentru cină. Nu bpuse nimic la aniversarea din Argelato, spun martorii, el nefiind de fel un tip care să bea alcool.

Vezi 5 imagini în Galerie

Într-o curbă dublă, din cauza vitezei excesive, Ioan a pierdut controlul şi maşina a zburat de pe şosea, rostogolindu-se pe câmp de mai multe ori. Românul nu purta centură de siguranţă şi a fost practic arucnat prin trapa panoramică, murind pe loc.

Iubita lui Ioan, Maria, a postat pe contul de facebook o fotografie cutremurătoare cu ei doi privindu-se şi mesajul: "Dumnezeu sa te odihneasca suflet bun 🖤 o sa îmi lipsești enorm de mult 😭🖤 i LOVE YOU baby". Un alt mesaj postat de tânără e teribil: "Atunci când simţi că în sfârşit ai tot... tot dispare!"

Vezi 5 imagini în Galerie

Unul dintre cei mai bun prieteni ai lui Ioan, fostul lui angajator, italianul Erik Scabbia, a spus despre român: "A lucrat pentru mine acum zece ani, era un tip super. Reuşise să îşi ia o casă, se trezea la 6 dimineaţa ca să meargă la muncă, zi de zi. E o tragedie, a plecat un băiat de aur. Am râs cu el şi am glumit, puţin înainte să plece spre casă, înainte de accident."