Doi români au fost prinşi în Italia când făceau trafic cu 5 pui de buldog francez. Poliţia din Treviso a recuperat puii şi românii sunt cercetaţi penal.

Cei cinci căţeluşi au fost găsiţi într-o furgonetă în care călătoreau şase români, printre foarte multe bagaje. Animalele erau sub saci de haine, în două cutii.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul de 30 de ani al furgonetei care venea din România a fost oprit la Treviso din cauza vitezei excesive, iar agenţii au devenit curioşi ce transportă, vâzând aglomeraţia din maşină. Au descoperit de asemnea că românul de la volan avea mai multe antecedente penale în Italia.

Cei cinci căţeluşi au fost găsiţi legaţi cu sârmă de cutii, înfometaţi şi neîngrijiţi, fiind chemat imediat un medic veterinar. Apoi au fost predaţi Agenţiei Chinologice din Treviso, urmând ca un judecător să decidă ce se va întâmpla cu ei. 

Între timp a fost identificat şi cumpărătorul celor cinci pui de bulfog francez, un alt român în vârstă de 25 de ani, pe numele lui şi al şoferului întocmindu-se dosare penale pentru rele tratamente aplicate animalelor, trafic de animale şi abandon de animale.