O româncă de 30 de ani din Civitanova Alta, Italia, a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a aruncat de pe un zid de cinci metri.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţa, când femeia a plecat pe furiş dintr-un spital unde era internată şi a ajuns în zona zidului respectiv, aruncându-se de la o înălţime de cinci metri.

Articolul continua dupa recomandari

Românca a sărit în gol de la o înălţime de cinci metri

Conform Cronache Maceratesi, femeia, a cărei identitate nu a fost dată publicităţii, a suferit fracturi la nivelul picioarelor şi la nivelul bazinului.

Înainte de a se arunca în gol, femeia a fost zărită de vânzătoarea de la un chioşc de ziare din apropiere. Aceasta a precizat, pentru sursa amintită, că, înainte să se arunce, românca a ezitat de mai multe ori să recurgă la un asemenea gest.

În cele din urmă femeia a sărit. Vânzătoarea de la chioşcul de ziare şi un bărbat care vindea flori au sărit să o ajute şi au chemat medicii şi carabinierii.

O martoră este convinsă că românca a vrut să se sinucidă

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili motivul pentru care românca fusese internată iniţial, dar şi de ce aceasta a fugit din spital. Mai mult, poliţiştii vor să afle dacă într-adevăr a fost o tentativă de suicid sau un accident.

Totuşi, vânzătoarea de la chioşcul de ziare este convinsă că "după comportamentul avut, femeia respectivă sigur a avut gânduri negre".