O româncă a fost păcălită de alţi români, în Austria. Escrocii circulă cu BMW-ul şi sunt îmbrăcaţi frumos, fiind astfel foarte convingători.

O româncă stabilită în Austria a fost înşelată de doi români pe care i-a ajutat la greu. Femeia le-a oferit bani pentru motorină, dar şi pentru alte cheltuieli, după ce românii i-au povestit că se află într-o situaţie dificilă şi trebuie să ajungă în Germania.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit postării româncei, cei doi români circulă prin Viena cu un autoturism marca BMW seria 5 înmatriculat în judeţul Gorj şi cer bani pentru motorină.

"Se plimba prin Viena și îmbrăcat bine cere bani pentru a ajunge acasă sau in Germania sau cine știe unde !!! Mie mi-a spus ca trebuie sa ajungă in Pasau și i-am pus motorina de aproximativ 35€ și i-am dat încă 50€ ca sa aibe pentru alte cheltuieli.

Promite ca te suna și îți trimite banii. Îți da numărul de telefon corect la care și Răspunde și apoi Închide și nici ca mai dai de el vreodată.", se arată în postarea Adrianei Benta.

Femeia a postat pe un grup de Facebook destinat românilor din Austria pentru a atrage atenţia altor persoane să aibă grijă atunci când se întâlnesc cu cei doi români cu BMW, scrie observator.tv.

"Era cu încă un tânăr și nici el nu are mai mult decât 35 ani aproximativ. Spune ca și-a pierdut actele ca sa nu îi ceri date de buletin sau permis și sa zicem ca m-a păcălit pe mine, dar sper sa nu mai apuce și pe alții. Daţi mai departe vă rog şi dacă se poate pe la el prin Gorj.", a mai scris Adriana Benta în postare.

Proprietarul din acte al maşinii indicate în postarea româncei din Viena a postat şi el pe fcebook şi a explicat că a vândut autoturismul şi a oferit identitatea celui care l-a cumpărat: "Fac apel la persoanele care au distribuit recent postarea cu autoturismul marca BMW cu numarul de inmatriculare "GJ 06 BFB" si la personele care au fost inselate de soferul acesteia. In cazul in care nu stiti despre ce este vorba am sa va explic pe scurt: cel ce conduce autoturismul mai sus mentionat se plimba prin Viena si cere bani oamenilor pe motiv ca nu poate ajunge acasa. 

Acesta le promite oamenilor ca o sa le restituie banii de indata ce ajunge acasa, insa dupa primirea baniilor se face nevazut. Au fost deja inselate mai multe persoane si tin sa precizez ca autoturismul marca BMW cu nr. de inmatriculare GJ.06.BFB NU mai este proprietatea mea de cel putin 6 luni. 

Cel care a cumparat autoturismul de la mine nu l-a impus la Directia Generala Impozite si Taxe. Am facut deja demersurile pentru a radia autoturismul insa cei de la Politia Rutiera mi-au dat un raspuns negativ solicitarii mele pe motiv ca nu a produs efecte juridice. (atasat poza).

Numele cumparatorului este Colompar Alexandru si este domiciliat in jud. Prahova mun. Ploiesti"