Verginica, românca de 52 de ani găsită moartă într-un râu din Italia, în octombrie anul trecut, ar fi fost ucisă de ultimul angajator, după ce ar fi fost prinsă că a furat o găină.

Trupul neînsufleţit al româncei a fost descoperit de un trecător plutind în apele râului Garigliano.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Latina Quotidiano, trecătorul a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar pompierii au scos din apă trupul neînsufleţit aflat în stare avansată de degradare.

Autorităţile italiene au avut nevoie de mai mult de o lună pentru a identifica victima, iar abia apoi au demarat o anchetă.

Iniţial s-a spus că femeia, cunoscută cu antecedente penale pentru furt, ar fi fost ucisă după ce a fost surprinsă furând dintr-un apartament.

Noile informaţii descoperite de anchetatori arată însă că, de fapt, Verginica ar fi fost ucisă de ultimul ei angajator, un italian care o tocmise pentru a lucra în domeniul agricol.

Bărbatul, care are o fermă în Minturno, oraş cu circa 20.000 de locuitori din provincia Latina, regiunea Lazio, ar fi ucis-o pe Verginica după ce ar fi prins-o că a furat o găină.

Există informaţii conform cărora Verginica a fost ucisă în bătaie, iar apoi criminalul i-a aruncat trupul neînsufleţit în râul Garigliano.