O româncă de 29 de ani e acuzată că a jefuit mai mulți bătrâni din Italia. Tânăra a furat bunuri de mii de Euro de la vicimele sale prin metoda îmbrățișarea, transmit polițiștii italieni.

Românca a fost prinsă sâmbătă, când a încercat să fugă în Franța. Pe numele ei era un mandat de arestare, astfel că tânăra de 29 de ani, stabilită la Milano, a fost încătușată.

Articolul continua dupa recomandari

Românca e acuzată că a jefuit mai multe bătrâne prin metoda îmbrățișarea. Își alegea victimele din rândul femeilor de vârstă foarte înaintată și le aborda în zone rurale sau în locuri izolate. Tânăra își îmbrățișa victimele, moment în care, cu mare dexteritate, le jefuia. A deposedat astfel cel puțin 4 bătrâne de coliere, brățări și alte lucruri de valoare. În total, pagubele au fost evaluate la peste 8 mii de Euro, au spus polițiștii.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, pe numele româncei au fost depuse 4 plângeri pentru jafuri comise între aprilie – septembrie 2018. În noiembrie, justiția a decis ca tânăra să fie încarcerată. Ea însă a fost de negăsit până sâmbătă, când a fost prinsă la punctul de graniță de la Ventimiglia, de unde a fost dusă la o închisoare din Genova.