O româncă din Italia a ajuns în fața procurorilor, după ce a fost prinsă în flagrant de carabinieri în timp ce-și oferea serviciile în mașina unui italian.

Românca de 34 de ani a fost agățată de bărbat în apropierea orașului Albenga, provincia Savona. Individul de 37 de ani, din localitatea vecină Imperia, a luat-o în mașină și a oprit pe o stradă bine iluminată, moment în care carabinieri le-au făcut o surpriză neplăcută.

Articolul continua dupa recomandari

"Am intervenit după numeroase plângeri ale localnicilor din regiune, care pentru o lungă perioadă de timp au raportat o prezență intensă a prostituatelor pe porțiunea de drum respectivă, cu degradarea ulterioară a ordinii publice, iar asta a necesitat o intervenție decisivă din partea poliției", au explicat carabinieri, într-un comunicat, potrivit lastampa.it

Românca a ajuns în fața procurorilorVezi 2 imagini în Galerie

"Prostituția de pe șosele este un fenomen degradant, care afectează decorul urban și favorizează infracțiunile. Acțiunea face parte dintr-o investigație mai largă, efectuată de poliția din Albenga", au mai spus agenții italieni.

Mamă care și-a scos copila la prostituat, arestată

O altă româncă, din zona provinciilor Agrigento și Trapani (Sicilia), a fost arestată pe 11 martie după ce și-a obligat fata de 13 ani să se prostitueze. Copila era forţată să se culce cu diverşi bărbaţi, pentru bani.

Împreună cu mama fetei, toţi "clienţii" minorei au ajuns în cătuşe.